Huurbemiddeling door Helmig Makelaardij
en Taxatieburo o.z. B.V te Halsteren

Ons Team

M.J.M. (Theo) Rademakers
directeur

Theo Rademakers is belast met huur en verhuur van de panden die door Rademakers Bedrijfshuisvesting in de markt worden gezet. Theo is al reeds 25 jaar een oude rot in het vak van huur en verhuur, is accuraat ingesteld, dat een must is in de wereld van de bedrijfshuisvesting.

P.J.J.M. (Peter) Rademakers
directeur

Peter Rademakers is belast met het technisch beheer van de panden die door Rademakers Bedrijfshuisvesting worden aangeboden en verhuurd. Peter heeft ca. 25 jaar ervaring in opslag-en bedrijfsruimte verhuur en beheer en heeft voor alles wel een oplossing!

G.A.M. (Monique) Rademakers
junior general manager

Monique Rademakers is sinds 1 april 2020 werkzaam binnen Rademakers Bedrijfshuisvesting en verzorgt de gehele financiële administratie van de Rademakers Groep. Daarnaast zal zij o.a. diverse taken van zowel Theo als van Peter gaan overnemen om zo de toekomst van het familie bedrijf te waarborgen.

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com