Huurbemiddeling door Helmig Makelaardij
en Taxatieburo o.z. B.V te Halsteren

Over Ons

Over ons

Rademakers Bedrijfshuisvesting is al zo’n 30 jaar gespecialiseerd in het verhuren van kantoorunits, magazijnruimte en bedrijfsruimtes. Met een no-nonsense mentaliteit en hoog serviceniveau helpen wij u snel en vakkundig aan een representatief kantoor, sfeervolle showroom of een veilige plek voor uw goederen in de regio Roosendaal / Halderberge.

Van vader op zoons

Deskundig verhuurder op de bedrijfsruimtemarkt word je niet zomaar. Eigenaren Theo en Peter Rademakers, beiden inmiddels vijftigers, kregen het vak dan ook van jongs af aan met de paplepel ingegoten. Opgroeiend binnen het bedrijf van hun vader, Rademakers Oud Gastel B.V., leerden zij van pa Rademakers alles over de opslag van goederen en het huisvesten van bedrijven. Maar de broers zagen méér kansen voor het familiebedrijf.

Rademakers Groep

Begin jaren 90 klonk dan ook het startsein voor de Rademakers Groep. Nog altijd vanuit het vertrouwde Oud Gastel, maar inmiddels met meerdere bedrijvenparken in eigen beheer. Binnen de Rademakers Groep is Rademakers Bedrijfshuisvesting verantwoordelijk voor de verhuur van kantoor-, opslag- en bedrijfsruimte. En met 20.000 m2 hebben we volop ruimte voor uw nieuwe kantoor, voor de opslag van uw goederen of voor uw bedrijfshuisvesting!

Tot de Rademakers Groep behoren o.a.:

 • Rademakers Bedrijfshuisvesting
 • Rademakers Oud Gastel B.V.
 • Business Centre Korenweide
 
 
 
.
 

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com