Huurbemiddeling door Helmig Makelaardij
en Taxatieburo o.z. B.V te Halsteren

Opslagruimte Roosendaal Huren

Opslagruimte Roosendaal huren

Informatie

Heeft u belangstelling om iets te huren in of nabij Roosendaal of wilt u meer informatie, bekijk dan ons aanbod van opslagruimte voor regio Roosendaal of informeer vrijblijvend op ons telefoonnummer 0165518355 of neem contact op via ons contactformulier.

Bedrijvenpark Korenweide en voordelen voor starters

Op de grotere industrieterreinen in de regio Roosendaal, zoals Borchwerf en Majoppeveld heeft Rademakers Bedrijfshuisvesting regelmatig aanbod van opslagruimte, maar ook juist op de kleinere bedrijventerreinen zoals Vijfhuizenberg en De Meeten hebben wij aanbod.
Ook in het segment van de zgn. verzamelgebouwen, handelscentrum‘s of business centre‘s hebben we opslagruimte in allerlei vormen in Oud Gastel, nabij Borchwerf Roosendaal, in bijv. Bedrijvenpark Korenweide of Business Centre Korenweide.
Bedrijvenpark Korenweide is zeer geschikt voor reeds al langer bestaande bedrijven die opslagruimte nodig hebben. Maar voor starters, doorstarters is het ook zeer aantrekkelijk mede door de flexibiliteit en mogelijkheden en de startersvoordelen die wij bieden.

Lees hier verder als u meer wil weten van de startersvoordelen

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Met meer dan 40 objecten in de regio’s Bergen op Zoom, Roosendaal en Halderberge heeft u bij ons ruime keuze. Wij verhuren aan ondernemers die hun bedrijf serieus nemen. Voor hen hebben wij de afgelopen jaren panden laten bouwen met ruimtes die flexibel en multi-inzetbaar zijn. Dat alles voor een betaalbare huurprijs, ook voor starters op zoek naar hun eerste eigen werkplek. Zo kunnen wij u precies die ruimte aanbieden die bij u en uw bedrijf past. Nu en in de toekomst.

Niet voor niets is ons motto:

Rademakers Bedrijfshuisvesting geeft je méér dan de ruimte!

 

 

 

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com