Huurbemiddeling door Helmig Makelaardij
en Taxatieburo o.z. B.V te Halsteren

Klanttevredenheid

Rademakers Bedrijfshuisvesting hoog gewaardeerde verhuurder

Bij Rademakers Bedrijfshuisvesting investeren we veel. In onze gebouwen én in onze huurders. Daarom zijn we het hele jaar door bezig met onderhoudswerkzaamheden en is er 24/7 cameratoezicht op onze bedrijfsterreinen. Afgelopen zomer wilden we wel eens weten hóe tevreden onze huurders precies zijn. In de maanden juni/juli 2014 hebben we dan ook onderzoek gedaan naar de waardering voor onze kantoor-, opslag-, en bedrijfsruimten en voor ons als verhuurder. Onze huurders konden anoniem antwoord geven op onderstaande vragen. Trots dat we als hoog gewaardeerde verhuurder uit de bus komen, delen we de resultaten graag met u. Ondertussen gaan we door met het investeren in onze hoog gewaardeerde huurders!

 

De resultaten

1. Hoe waardeert u de service en bereikbaarheid (zowel telefonisch als op afspraak) van ons als verhuurder?
Zeer goed

2. Hoe waardeert u de door ons geregelde servicewerkzaamheden, zoals ramen zemen, onderhoudswerkzaamheden aan alarm, deuren, brandblusapparatuur, enz.?
Goed

3. Hoe waardeert u de bereikbaarheid van uw bedrijfsruimte voor uw klanten en leveranciers (ook vrachtauto’s)?
Zeer goed

4. Hoe waardeert u de parkeermogelijkheden voor uzelf en voor uw bezoekers?
Zeer goed

5. Hoe waardeert u de uitstraling, kwaliteit en het onderhoud van de gebouwen en terreinen?
Goed

6. Hoe waardeert u de veiligheid in en rondom de gebouwen, ook in relatie tot de alarminstallaties en de opvolgingsdienst?
Zeer goed

7. Hoe waardeert u de benaderbaarheid en aanwezigheid van ons als verhuurder?
Goed

8. Hoe waardeert u de betrokkenheid en de flexibiliteit van ons als verhuurder?
Zeer goed

9. Hoe waarschijnlijk is het dat u weer bij ons zou huren, mocht dit in de toekomst aan de orde zijn?
Zeer waarschijnlijk

10. Hoe waarschijnlijk is het dat u ons of onze bedrijfsruimtes aanbeveelt aan andere ondernemers?
Waarschijnlijk

Ook Sanitair Totaal is een trouwe huurder in Bedrijvenpark Korenweide!     Ook op zoek naar een verkooplokatie voor volumineuze detailhandel of internetverkoop?

Rademakers Bedrijfshuisvesting is de handelsnaam van Rademakers Oud Gastel B.V. (KvK-nr.20063760) gevestigd te Oud Gastel en in die hoedanigheid belast met verhuur en beheer betreffende de panden aan de Zaagmolen 2 t/m 2c, Watermolen 3a t/m 13 en Watermolen 6 t/m 6c allen te Oud Gastel.

Rademakers Bedrijfshuisvesting is tevens ook de handelsnaam van Regionaal Adviesburo Bedrijfshuisvesting B.V. (KvK-nr. 20083647) gevestigd te Oud Gastel en in die hoedanigheid belast met verhuur en beheer van de panden aan de Windmolen 1 t/m 11 en Watermolen 15 t/m 25 te Oud Gastel en van Canadaweg 10 t/m 24a te Halsteren.

Verhuur- en beheerwerkzaamheden vinden uitsluitend plaats onder de hoedanigheid zoals hierboven omschreven.

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. Wij en de bedrijven waarmee we samenwerken, kunnen echter niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele fouten en/of onjuistheden, en de eventuele directe en/of indirecte gevolgen daarvan. Uitvoering, prijs en voorzieningen kunnen wijzigen of afwijken. Deze informatie is louter informatief en geheel vrijblijvend. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

© Rademakers Bedrijfshuisvesting

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com